Gölcük Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://kocaeligolcukortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. NO26 GÖLCÜK/KOCAELİ
VİZYON : değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, insan hayatını önemseyen bireyler yetiştirmek; öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin iş birliğiyle önder bir okul olmak
MİSYON : Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının farkında,çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul ile birlikte sağlıklı,güvenli ve her türlü afete karşı korunma yolları bilincine sahip olmalarını sağlamak; çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlangıç:08:50 Bitiş :15.10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK :17 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : 0 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futsal, voleybol, badminton, masa tenisi, koşu, satranç yarışmalarına düzenli katılım.
Bilimsel Etkinlikler : Bilim, bilişim fuar gezilerine ve bilişim kodlama yarışmalarına düzenli katılım.
Proje Çalışmaları : Tübitak proje çalışmaları.